Reacties

Geef hier uw reactie onder aan deze pagina (denk aan de verplichte velden).

Om spam en misbruik op moederschoot.nl te bestrijden wordt gebruikt gemaakt gebruik van reCAPTCHA v3 dat is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

5 reacties op “Reacties

 1. Beste Yvonne,

  Bedankt voor de rouwbegeleiding na onze miskraam. We hadden fijne gesprekken en je gaf goede adviezen over hoe om te gaan met verlies. Maar ook dacht je mee over een herdenkingssymbool in onze tuin. Je was bereikbaar via mail en telefoon en informeerde tussendoor ook naar mij. Dat was prettig!

  Groetjes Laura

 2. Beste Yvonne
  Bedankt dat wij ons verhaal aan jou kwijt mochten en jij zo een goed luisterend oor was.
  Wij wensen jou heel veel succes en dat gaat zeker lukken om meer mensen die een zeer emotionele en verdrietige periode hebben meegemaakt zo fijn kan helpen.

  Bedankt Wilfried en Anita Elings

 3. Beste Yvonne,

  ik wens je veel succes met je komende project! Je mooi verzorgde en rijk gedocumenteerde website wekt daarbij vertrouwen!
  Groeten,
  Wim

 4. Beste Yvonne,

  Bedankt voorde fijne gesprekken die ik samen met jou heb gehad over mijn verlies en rouwproces. Het heeft mij erg geholpen om er op een andere manier naar te kijken. Het rouwproces gaat langzaam en heeft tijd en aandacht nodig om hiermee verder te komen. Jouw luisterende oor en advies zijn voor mij een belangrijke bijdrage geweest.

  Succes met je nieuwe praktijk en de allerbeste wensen voor 2015

  Gr,

  Gemm@***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.