Ritueelbegeleiding voor jong volwassenen

Wanneer je te maken krijgt met het verlies van een persoon die jou dierbaar is, bijvoorbeeld een broer, een zus, vriend, vriendin, vader, moeder, oma of opa is het niet altijd eenvoudig dit verlies te verwerken of een plek te geven, de wereld om je heen draait gewoon door en jouw eigen wereld is compleet veranderd.

Ik kan je helpen hier een weg in te vinden zodat je over een tijdje weet hoe je op jouw eigen manier dat wat je voelt, kunt uiten en dat je weer verder kunt op je eigen levenspad.

Dit uiten kan je doen door juist dat te gaan doen wat jullie contact zo speciaal maakte. En ook wat jullie zo fijn vonden om samen te doen (dit is een soort ritueel).

Je kunt tot verwerking komen door te gaan tekenen, te gaan dansen op jullie muziek, een fotocollage te maken, te sporten, door naar een houseparty te gaan of zelfs door helemaal niets te doen. Je kunt er zelfs voor kiezen het ritueel een (paar) jaar later te doen.

Jij mag zelf aangeven wat voor jou prettig voelt en waar jij behoefte aan hebt en ik help je daarbij.

Laat maar van je horen.

 

Foto0297

 

 

NOTE: Jongvolwassenen onder de 18 jaar  die  voor  ritueel-/verliesverwerking in aanmerking willen komen, moeten in het bezit zijn van een schriftelijke toestemming van hun ouders of verzorgers .